نظرات کاربران

ندا غریب

عالی

۳۱ فروردین ۱۴۰۳

امیرعلی کیانی

Great 👍

۲۹ مرداد ۱۴۰۳

ایلار صالحی

بهترین

۳ مهر ۱۴۰۳

Marym Nn

عالی

۳ آبان ۱۴۰۳

محمد نصرابادی

خیلی خوشمزه بود ممنونم :)

۲۹ دی ۱۴۰۳

Maryam Asadi

برکسب تجربه اگر میخواین بادمجان موقع سرخ کردن جذب روغن کمتری داشته باشه قبل از سرخ‌کردن به بادمجان ماست یا سفیده ی تخم مرغ بمالید

۲۹ بهمن ۱۴۰۳

SEPIDEH ALI ABADI

تمام غذا ها خوشمزه

۵ ماه پیش