نظرات کاربران

آیلار میرزامناف

عالی

۳۰ دی ۱۴۰۲

کوثر سادات

سلام و خداقوت کاش یه مقدار دقیق تر مینوشتید مثلا اینکه تخم مرغ با چه زمانی بپزه و تا نرم هست مربا رو بریزیم توش... یا اینکه با چه پربایی بهتر میشه

۴ مهر ۱۴۰۳

avatar

حس تازگی

کوثر سادات
سلام و خداقوت کاش یه مقدار دقیق تر مینوشتید مثلا اینکه تخم مرغ با چه زمانی بپزه و تا نرم هست مربا رو بریزیم توش... یا اینکه با چه پربایی بهتر میشه

سلام دوست عزیز . تخم مرغ تا زمانی بپزد که بسته شود اما برشته نشود و این خاگینه با هر مربایی که در دسترس دارید قابل سرو است.

۴ مهر ۱۴۰۳

Sanaz Z

در طرز تهیه آرد وجود داره ولی اسمی از آرد داخل دستور پخت برده نشده! همزمان با نمک آرد رو هم با تخم مرغ اضافه کنیم؟

۳ ماه پیش