نظرات کاربران

نازنین زهرا فروغی زاده

عالی

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

مارال خلیلی

موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟

۲۶ مهر ۱۴۰۳

avatar

حس تازگی

مارال خلیلی
موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟

سلام دوست عزیز بسته باشد.

۲۶ مهر ۱۴۰۳

4853 ستایش فر

کمی تلخ شد

۳۰ آبان ۱۴۰۳

زری منصوری

عالی

۱۷ دی ۱۴۰۳

Maryam Asadi

عالیه بر کسب تجربه میتونید زرشک رو قبل از سرخ کردن کوکو اضافه کنید یه مقدار از مایه ی کوکو را تو تابه بریزید روش زرشک بپاشید و بعد مابقی مایع کوکو را روی زرشک بریزید و بکذارید سرخ بشه اینجوری زرشک نمیسوزه

۲۹ بهمن ۱۴۰۳

فاطمه کیا

زرشک ندارم پسرم هم دوست نداره

۵ ماه پیش