نظرات کاربران
نازنین زهرا فروغی زاده
عالی
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
مارال خلیلی
موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟
۲۶ مهر ۱۴۰۳

حس تازگی
مارال خلیلی
موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟
سلام دوست عزیز بسته باشد.
۲۶ مهر ۱۴۰۳
4853 ستایش فر
کمی تلخ شد
۳۰ آبان ۱۴۰۳
زری منصوری
عالی
۱۷ دی ۱۴۰۳
Maryam Asadi
عالیه بر کسب تجربه میتونید زرشک رو قبل از سرخ کردن کوکو اضافه کنید یه مقدار از مایه ی کوکو را تو تابه بریزید روش زرشک بپاشید و بعد مابقی مایع کوکو را روی زرشک بریزید و بکذارید سرخ بشه اینجوری زرشک نمیسوزه
۲۹ بهمن ۱۴۰۳
فاطمه کیا
زرشک ندارم پسرم هم دوست نداره
۵ ماه پیش