نظرات کاربران
فائزه رضاییان
سلام این غذاروبامرغ هم میشه درست کرد خوب میشه ؟؟؟؟
۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
لیلی حیدری
بله من درست کردم خوب بود
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
غزل محمدپور
شما زمان پخت گوشت و زمان به روغن افتادن خورشت رو به دقیقه نذاشتید
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
گلنار دهقانی
رنگ خورش قرمز و قشنگ نشد تیره شد
۱۷ تیر ۱۴۰۳
آیدا حسن زاده
پخت. عالی بود
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
منیره مدنی
خیلی خوب
۱۴ شهریور ۱۴۰۳
زهرا ایزی
خیلی خوشمزه است
۲۲ مهر ۱۴۰۳
Maryam Asadi
جواب خانم گلنار دهقان سلام عزیز به احتمال زیاد تمرهندی که در خورشت استفاده شده از تنبر هندی سیاه استفاده شده که رنگ خورشت تیره شده جایگزین تمرهندی برای چاشنی خورشت میتوان از چاشنی های ترش دیگه هم استفاده کرد
۴ ماه پیش
fatemeh askari
سلام. بامیه ها باید سرخ بشن زمان پخت بامیه چقدر هست
۱ ماه پیش