![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-doogh-ardabil/aash_e_doogh_ardabil_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-doogh-ardabil/aash_e_doogh_ardabil_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه آش دوغ اردبیل
100 گرم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد کوچک
2 پیمانه
نصف پیمانه
به میزان لازم
نصف پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
50 گرم
50 گرم
50 گرم
1 عدد متوسط
آماده سازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
نخود را بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 2
کوفته قلقلی تهیه کنید. (به طرز تهیه کوفته قلقلی مراجعه کنید.)
مرحله 3
برنج را بپزید تا وا برود.
مرحله 4
دوغ را به برنج اضافه کنید و تا جوش آمدنش، دائم هم بزنید تا نبُرد.
مرحله 5
پس از جوشآمدنِ دوغ، سبزی و کوفته قلقلی را اضافه کرده و صبر کنید سبزی نیمپز شود.
مرحله 6
سیر، نمک و نخود پخته را به آش اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا بپزد.
مرحله 7
نعناع داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 8
آش که جا افتاد، آن را با مقداری نعناداغ تزیین کرده و میل کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
نخود را بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 2
کوفته قلقلی تهیه کنید. (به طرز تهیه کوفته قلقلی مراجعه کنید.)
مرحله 3
تخممرغ را با 1 قاشق برنج مخلوط کنید تا کاملاً باز شود.
مرحله 4
در قابلمهای، دوغ و برنج مخلوطشده با تخممرغ را بریزید، روی حرارت بگذارید و به یک طرف در جهت عقربههای ساعت هم بزنید تا بجوشد.
مرحله 5
پس از جوشآمدن دوغ، سبزی و کوفته قلقلی را اضافه کرده و صبر کنید، سبزی نیمپز شود.
مرحله 6
سیر، نمک و نخود پخته را به آش اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا بپزد.
مرحله 7
نعناع داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 8
آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناداغ تزیین کرده و میل کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟