slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
چهار محال و بختیاری

این دستور را درست کردی؟


آش تَپیله

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش تَپیله

برای 2 نفر

مواد اولیه آش تَپیله

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

نخود

یک‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

گندم

1 پیمانه

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

لوبیا چیتی

یک‌چهارم پیمانه

روغن مایع

به میزان لازم

طرز تهیه آش تَپیله

آماده سازی

مرحله 1

  1. گندم، نخود و لوبیا را پاک کرده وبشویید.
  2.  بهتر است گندم، نخود و انواع لوبیا را  از شب قبل  یا حداقل 8ساعت قبل از پخت ، در یک کاسه پر از آب بخیسانید.
  3. پیاز را شسته، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

روش پخت اول

مرحله 1

ابتدا نخود، لوبیا و گندم  را با مقداری آب در قابلمه های جداگانه بریزید و اجازه دهید چند ساعت با حرارت ملایم بجوشند تا به خوبی بپزند و  لعاب بیندازند.

مرحله 2

پس از پخت حبوبات و لعاب دادن گندم، پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس کمی با زردچوبه تفت دهید و به همراه حبوبات پخته، نمک و فلفل به گندم پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

مرحله 4

آش که جا افتاده آن را  با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.

روش پخت دوم

مرحله 1

ابتدا در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید، سپس حبوبات و گندم را اضافه کرده و اجازه دهید، چند ساعت با حرارت ملایم بجوشند تا به خوبی بپزند و  لعاب بیندازند.

مرحله 2

پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس کمی با زردچوبه تفت دهید.

مرحله 3

پس از پخت حبوبات و لعاب دادن گندم ، پیاز داغ را داخل تپیله بریزید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مرحله 4

نعناع داغ تهیه کنید.

مرحله 5

آش که جا افتاد آن را  با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها