

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
آش تَپیله
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه آش تَپیله
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
نخود
یکچهارم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
گندم
1 پیمانه
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
لوبیاچیتی
یکچهارم پیمانه
روغنمایع
به میزان لازم
طرز تهیه آش تَپیله
آماده سازی
مرحله 1
گندم، نخود و لوبیا را پاک کرده وبشویید. بهتر است گندم، نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8ساعت قبل از پخت ، در یک کاسه پر از آب بخیسانید.پیاز را شسته، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
ابتدا نخود، لوبیا و گندم را با مقداری آب در قابلمه های جداگانه بریزید و اجازه دهید چند ساعت با حرارت ملایم بجوشند تا به خوبی بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 2
پس از پخت حبوبات و لعاب دادن گندم، پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس کمی با زردچوبه تفت دهید و به همراه حبوبات پخته، نمک و فلفل به گندم پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
مرحله 3
نعناع داغ تهیه کنید.
مرحله 4
آش که جا افتاده آن را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
ابتدا در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید، سپس حبوبات و گندم را اضافه کرده و اجازه دهید، چند ساعت با حرارت ملایم بجوشند تا به خوبی بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 2
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس کمی با زردچوبه تفت دهید.
مرحله 3
پس از پخت حبوبات و لعاب دادن گندم ، پیاز داغ را داخل تپیله بریزید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
مرحله 4
نعناع داغ تهیه کنید.
مرحله 5
آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها