آش ترخینه کرمانشاه
این دستور را درست کردی؟
آش شیر
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش شیر
برای 2 نفرمواد اولیه آش شیر
سیب زمینی
1 عدد متوسط
ترخینه (ترخینه شیر)
100 گرم
آب
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم
نمک
نصف قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه آش شیر
آماده سازی
مرحله 1
سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کند.پیاز را بشویید و پوست بگیرید، بعد نگینی خرد کنید.ترخینه را 1 ساعت بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
ترخینه، نمک، سیبزمینی و آب را اضافه کنید و بگذارید با هم بجوشند و بپزند.نوش جان!
نکتهها
- ترخینه شیر، بلغور گندمی است که در شیر پخته شده و بعد مانند بقیه ترخینهها خشک میشود.
- ترخینه شیر معمولاً برای صبحانه پخته میشود.
- در شهر ساوه به این آش «سوت یارما» گفته میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها