کوکو بادکوبه‌ای
کوکو بادکوبه‌ایکوکو بادکوبه‌ای
کوکو بادکوبه ای

کوکو بادکوبه‌ای

4
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟

کوکو بادکوبه‌ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

به عزیزانتون هدیه‌ای ساده، اما باارزش بدین! کوکو بادکوبه‌ای، هدیه‌ای از شمال ایرانه که با گوشت مرغ آماده می‌شه. درست کردنش زمانی نمی‌بره. طعم ملسی داره. چون پروتئین کافی بدن رو تأمین می‌کنه برای ورزشکاران و افراد مسن مناسبه. با عزیزانتون خوش‌ترین اوقات رو سپری کنین و سلامت باشید!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه کوکو بادکوبه ای

تخم مرغ

4 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زرشک

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

گوشت سینه مرغ

100 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

تخم گشنیز (ساییده)

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

دارچین (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله 1

برای تهیه مواد کوکو بادکوبه‌ای، پیاز را با روغن تفت دهید تا بلوری شود و سینه مرغی که از قبل به صورت نگینی خرد کرده‌اید را به آن اضافه کنید تا با حرارت کم سرخ شود. سپس ادویه ها، رب گوجه فرنگی و زرشک را اضافه کنید و همه را با هم تفت بدهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود.

مرحله 2

سیب زمینی خام را رنده ریز کنید و آبش را به خوبی بگیرید تا کوکو وا نرود.

مرحله 3

تخم مرغ و مواد کوکو بادکوبه ای را همراه با نمک اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.

مرحله 4

مواد را در روغن داغ و با حرارت ملایم  سرخ کنید. در آخر برای تزئین، روی کوکوها دارچین و زرشک بریزید.  

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها