food cover
شربت بار

شربت بار

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟

شربت بار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

کلمۀ «اَنگبین» به‌معنیِ شهد و شیرینیه؛ به‌معنیِ حلاوتی که هر پدیدۀ شیرینی داره. حالا شربت بار، خودِ اَنگبینه! غلظتی شِکرین داره! برای شیرین‌کردن شربت‌های دیگه از این شربت استفاده می‌کنن. شیرین بنوشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر

گلاب

یک‌چهارم پیمانه

هل (دانه)

2 عدد متوسط

شکر

2 پیمانه

آبلیمو

1 قاشق مرباخوری

آب

1 پیمانه

طرز تهیه

مرحله1

شکر را در آب سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا به‌جوش آید، دانه‌های هل را هم اضافه کنید. وقتی شربت به‌جوش آمد حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا شکر حل شود.

  • به هیچ وجه در طول آماده‌شدنِ شیره، آن را با قاشق هم‌نزنید. اما اگر روی دیواره قابلمه شکر چسبیده بود، حتما با قلم‌موی خیس تمیزکنید تا باعث شکرک‌زدن شربت نشود.
مرحله2

وقتی شکر حل شد، آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و صبر کنید شربت غلیظ شود.

  • برای اینکه تشخیص دهید شربت به قوام رسیده یا نه، مقداری از آن را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال بگذارید و منتظر بمانید کاملا خنک شود؛ سپس غلظت شربت را با انگشتان خود امتحان کنید. اگر شربت حالت چسبنده و کشدار داشت یعنی قوام آمده و می‌توانید آن را از روی اجاق بردارید. اما اگر این حالت را نداشت، دوباره زیر ظرف را روشن کنید.
مرحله 3

شربت بار را پس از آماده‌شدن در ظرف درب‌دار تمیز و مناسبی بریزید و در کابینت نگهدارید تا برای درست‌کردن شربت‌های دیگر به‌عنوان شیرین‌کننده استفاده کنید.

نکته‌ها

  1. بهتر است دانه هل را قبل از استفاده از وسط باز کنید.
  2. می‌توانید یک قاشق غذاخوری گلوکز در شربت بار بریزید تا براق شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها