آش کدو چهارمحال و بختیاری
این دستور را درست کردی؟
آش کدو همدان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش کدو همدان
برای 2 نفرمواد اولیه آش کدو همدان
کدو حلوایی
500 گرم
برنج
یکسوم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
عدس
یکسوم پیمانه
کره
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
آبلیمو (1 تا 2 قاشق)
1 قاشق غذاخوری
شکر
1 قاشق غذاخوری
روغن مایع
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
کره
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش کدو همدان
آماده سازی
مرحله 1
- برنج و عدس را پاک کنید و بشویید.
- کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و مکعبی خرد کند.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
کدو، عدس و برنج را جداگانه در آب بپزید.
- در برنج کمی کره بریزید.
مرحله 2
پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
مرحله 3
وقتی برنج لعاب داد، پیاز داغ، عدس پخته و کدو پخته را اضافه کنید.
- میتوانید بهجای جداگانه پختنِ کدو، آن را در همین مرحله به آش اضافه کنید.
- کدو در مدت زمان کمی میپزد.
مرحله 4
آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را در آش بریزید تا مزهدار شود و جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
- اگر آش در هر مرحله سفت شد، آبجوش اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها