آش کدو همدان
آش کدو همدانآش کدو همدان
آش کدو همدان

آش کدو همدان

4
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
همدان

این دستور را درست کردی؟

آش کدو همدان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

جهان خیلی پیچیده‌تر از تصورهاست! شهر همدان، اولین پایتخت ایرانه و در کنار آتن، رُم و شوش از جمله شهرهایی باستانی هست که هنوز زنده‌س. مثل غذای اصیل این شهر باستانی: آش کدو همدان! مزه‌ش باورنکردنیه! غذایی که وقتی یک قاشقش رو می‌خورین، فکر می‌کنین تُرشه، اما کمی بعد مزه‌ش سمت شیرینی می‌ره و در آخر تندیِ ملایمی رو از خودش به جا می‌ذاره. با دستورالعمل حس‌تازگی فراتر از تصورها باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه آش کدو همدان

کدو حلوایی

500 گرم

برنج

یک‌سوم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

عدس

یک‌سوم پیمانه

کره

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

آبلیمو (1 تا 2 قاشق)

1 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

کره

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. برنج و عدس را پاک کنید و بشویید.
  2. کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و مکعبی خرد کند.
  3. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت

مرحله 1

کدو، عدس و برنج را جداگانه در آب بپزید.

  • در برنج کمی کره بریزید.
مرحله 2

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.

مرحله 3

وقتی برنج لعاب داد، پیاز داغ، عدس پخته و کدو پخته را اضافه کنید.

  • می‌توانید به‌جای جداگانه پختنِ کدو، آن را در همین مرحله به آش اضافه کنید.
  • کدو در مدت زمان کمی می‌پزد.
مرحله 4

آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را در آش بریزید تا مزه‌دار شود و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. به‌جای برنج دانه کامل می‌توانید به همان میزان از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
  2. اگر آش در هر مرحله سفت شد، آبجوش اضافه کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها