![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/butternut-squash-aash-chaharmahal-and-bakhtiari/butternut_squash_aash_chaharmahal_and_bakhtiari_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/butternut-squash-aash-chaharmahal-and-bakhtiari/butternut_squash_aash_chaharmahal_and_bakhtiari_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً شیرین
مواد اولیه آش کدو همدان
500 گرم
یکسوم پیمانه
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
کدو، عدس و برنج را جداگانه در آب بپزید.
مرحله 2
پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
مرحله 3
وقتی برنج لعاب داد، پیاز داغ، عدس پخته و کدو پخته را اضافه کنید.
مرحله 4
آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را در آش بریزید تا مزهدار شود و جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟