چای با هل
چای با هلچای با هل
چای با هل

چای با هل

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول

این دستور را درست کردی؟

چای با هل

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

صبحانه یا عصرانه متفاوتی رو تجربه کنین! هل، جدای از طعم کم‌نظیرش، بوی تند و ویژه‌ای داره. محشره! چای و هل، رفیق‌هایی می‌شن که دوست دارین وقت‌های استراحتتون رو باهاشون بگذرونین. خوش‌صحبت باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه چای با هل

آب (جوش)

2 پیمانه

چای سیاه

1 قاشق مرباخوری

هل (دانه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

چای سیاه را به همراه دانه هل شکسته‌شده در قوری بریزید. آب‌جوش اضافه کنید و اجازه دهید چای روی حرارت ملایم کتری در حال جوش دم بکشد و عطر هل فضای خانه را پرکند.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی دار استفاده کنید (می‌توانید چای وهل را در یک صافی بریزید و بشویید).اگر از قوری صافی دار استفاده نکردید پس از دم کشیدن چای، آن را صاف کنید.
  2. اگر از چای کله مورچه‌ای استفاده می‌کنید مقدار آن را به 1 قاشق چای‌خوری به ازای 2 نفر کاهش دهید.
  3. در صورت تمایل می‌توانید در چای دم شده، عرق هل بریزید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها