زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خورش کرفس

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

نعناع

50 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

180 گرم

کرفس (ساقه)

250 گرم

رب‌ گوجه‌فرنگی (درصورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

آبِ نارنج (یا آب‌غوره)

4 قاشق غذاخوری

کرفس

250 گرم

روغن‌مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش کرفس

آماده‌سازی

گوشت، پیاز، نعناع، جعفری و کرفس را خوب بشویید.پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.نعناع و جعفری را هم ساطوری و ریز کنید.ساقه کرفس را به‌اندازه‌های نیم تا یک سانتی متری یا یک بند انگشت خرد کنید.گوشت را هم مکعبی (خورشتی) خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود.

مرحله 2

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تا جایی تفت دهید که تغییر رنگ دهد. بعد زردچوبه و فلفل بزنید و پس از یک تفت کوجک، آب اضافه کنید؛ درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 3

در این فاصله تابه‌ای روی حرارت بگذارید و نعناع، جعفری و کرفس را در آن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم آب سبزی‌ها کشیده شود. بعد روغن اضافه کرده و سبزی ‌ها را سرخ کنید.

مرحله 4

در صورت تمایل به سبزی‌های داخل تابه، رب گوجه بزنید. رب را خوب در سبزیجات تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود، بعد حرارت را خاموش کنید.

مرحله 5

در اواسط پخت گوشت، سبزی‌های سرخ شده را داخل قابلمه خورش بریزید و دوباره درِ ظرف را بگذارید.

مرحله 6

دوقتی گوشت پخت، نمک و آبغوره را هم اضافه کنید و بگذارید خورش جابیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها