ترشهشامی
این دستور را درست کردی؟
خورش کرفس
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش کرفس
برای 2 نفرنعناع
50 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
جعفری
180 گرم
کرفس (ساقه)
250 گرم
رب گوجه فرنگی (درصورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
آب نارنج (یا آبغوره)
4 قاشق غذاخوری
کرفس
250 گرم
گوشت گوسفند
200 گرم
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش کرفس
آمادهسازی
گوشت، پیاز، نعناع، جعفری و کرفس را خوب بشویید.پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.نعناع و جعفری را هم ساطوری و ریز کنید.ساقه کرفس را بهاندازههای نیم تا یک سانتی متری یا یک بند انگشت خرد کنید.گوشت را هم مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله 2
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تا جایی تفت دهید که تغییر رنگ دهد. بعد زردچوبه و فلفل بزنید و پس از یک تفت کوجک، آب اضافه کنید؛ درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
در این فاصله تابهای روی حرارت بگذارید و نعناع، جعفری و کرفس را در آن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم آب سبزیها کشیده شود. بعد روغن اضافه کرده و سبزی ها را سرخ کنید.
مرحله 4
در صورت تمایل به سبزیهای داخل تابه، رب گوجه بزنید. رب را خوب در سبزیجات تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 5
در اواسط پخت گوشت، سبزیهای سرخ شده را داخل قابلمه خورش بریزید و دوباره درِ ظرف را بگذارید.
مرحله 6
دوقتی گوشت پخت، نمک و آبغوره را هم اضافه کنید و بگذارید خورش جابیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها