slider image
slider image
توپک پنیری
توپک پنیریتوپک پنیری
توپک پنیری
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
کشورهای عربی

این دستور را درست کردی؟


توپک پنیری

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک پنیری

برای 4 نفر

روغن مایع (پخت و پز)

20 گرم

روغن مایع (برای سرخ‌کردن)

به میزان لازم

خمیر مایه (فوری)

1 قاشق غذاخوری

شعریه (پاکستانی)

به میزان لازم

شیر عسل غلیظ شده

به میزان لازم

بکینگ پودر

نصف قاشق چای‌خوری

شیر خشک

یک‌چهارم پیمانه

شکر

2 قاشق غذاخوری

ماست

35 گرم

آرد سفید

یک و نیم پیمانه

پنیر خامه ای(CREAM cheese) (یا ماسکارپونه)

به میزان لازم

آب (ولرم)

به میزان لازم

شیرگاو

به میزان لازم

طرز تهیه توپک پنیری

مرحله 1

ابتدا آرد، شیر خشک و بیکینگ پودر را یک بار الک کنید و داخل یک ظرف گود بریزید. سپس ماست، خمیر مایه،شکر و روغن را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله 2

در مرحله بعد آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید تا زمانیکه مواد جمع شود (دقت داشته باشید که چسبندگی مواد باید کم باشد). آن را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود و روی خمیر را کاملا بپوشانید سپس در جای گرم به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 3

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخلش بگذارید و به شکل گلوله دربیاورید.

گلوله ها را داخل شیر بگذارید در حدی که خیس شوند، سپس داخل شعریه پاکستانی (رشته های ریز) خرد شده بغلتانید.

مرحله 4

در مرحله آخر گلوله ها را داخل روغن داغ انداخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن روی توپک ها شیر عسل بریزید و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها