خوراک مرغ پرتقالی
این دستور را درست کردی؟
خورش مرغ و آلو
4.5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش مرغ و آلو
برای 2 نفرکشمش
نصف پیمانه
گوشت مرغ (ران)
2 عدد متوسط
آلو بخارا
5 عدد متوسط
گردو
نصف پیمانه
زرشک
نصف پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
پیازچه
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
زعفران (دمکرده)
4 قاشق غذاخوری
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه خورش مرغ و آلو
طرز تهیه خورش مرغ و آلو
آمادهسازی:
- مرغ را بشویید و با نمک، فلفل و زعفران ماساژ دهید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغ را در تابه سرخ کنید، سپس از روغن بیرون بکشید و کنار بگذارید.
مرحله ۲:
در همان تابه پیاز را آنقدر تفت دهید تا بلوری شود. رب گوجه را هم اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۳:
زرشک، گردو و کشمش را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۴:
مرغ را در تابه سس قرار دهید و زعفران دمکرده، نمک و آب را هم به آن اضافه کنید. اجازه دهید مرغ در سس بپزد و جا بیفتد.
مرحله ۵:
آلوبخارا را اضافه کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها