slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
ملس
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


خورش مرغ و آلو

4.5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش مرغ و آلو

برای 2 نفر

کشمش

نصف پیمانه

گوشت مرغ (ران)

2 عدد متوسط

آلو بخارا

5 عدد متوسط

گردو

نصف پیمانه

زرشک

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

پیازچه

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (دم‌کرده)

4 قاشق غذاخوری

روغن

به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ و آلو

طرز تهیه خورش مرغ و آلو

آماده‌سازی:

  • مرغ را بشویید و با نمک، فلفل و زعفران ماساژ دهید.
  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغ‌ را در تابه سرخ کنید، سپس از روغن بیرون بکشید و کنار بگذارید.

مرحله ۲:

در همان تابه پیاز را آن‌قدر تفت دهید تا بلوری شود. رب گوجه را هم اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۳:

زرشک، گردو و کشمش را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۴:

مرغ‌ را در تابه سس قرار دهید و زعفران دم‌کرده، نمک و آب را هم به آن اضافه کنید. اجازه دهید مرغ‌ در سس بپزد و جا بیفتد.

مرحله ۵:

آلوبخارا را اضافه کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها