slider image
slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


شربت دارچین

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت دارچین

برای 2 نفر

برای شربت دارچین

افسنتین (خشک)

نصف پیمانه

شکر

1 پیمانه

تخم کرفس

1 قاشق مرباخوری

آب

3 پیمانه

دارچین (چوب)

2 عدد متوسط

برای سرو

آب (خنک)

به میزان لازم

یخ (قطعه)

6 عدد متوسط

طرز تهیه شربت دارچین

مرحله1

چوب دارچین، افسنتین، و تخم کرفس را با مقداری آب در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا 10 دقیقه‌ای باهم بجوشند و رنگ پس دهند.

مرحله2

حالا جوشانده را صاف کنید تا چوب دارچین و بقیه مواد جدا شوند، بعد جوشانده را با شکر، دوباره به همان ظرف قبلی برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند، شکر حل شود و شربت غلیظی به‌دست آید. وقتی شربت غلیظ شد ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله3

برای سرو، مقداری از شربت غلیظ‌شده را با کمی یخ در لیوان بریزید و با مقداری آب رقیق کرده، میل کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان شکر به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان می‌ریزید و با آب رقیق می‌کنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرین‌تری خواهید داشت.
  3. اگر تصمیم دارید باقیمانده شربت را برای طولانی مدت در یخچال نگه‌دارید، اواخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای به‌همراه باقی مواد بجوشد تا در طول مدت نگهداری در یخچال شکرک نزند. میزان آبلیمو برای مقادیر ذکرشده به‌ازای 2 نفر، 1 قاشق چای‌خوری است.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها