افزودن به علاقهمندیها
این دستور را درست کردی؟
استیک مرغ سوخاری
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه استیک مرغ سوخاری
فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری
گوشت سینهمرغ
400 گرم
رزماری (خردشده)
1 قاشق مرباخوری
کره
100 گرم
نمک
1 قاشق مرباخوری
پودر سوخاری
به میزان لازم
طرز تهیه استیک مرغ سوخاری
مرحله1
ابتدا استخوانهای موجود در سینه مرغ را خارج کنید، سپس سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تقسیم کنید و با بیفتککوب بکوبید تا کمی نازک شود.
مرحله2
حالا روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید، بعد در شیر و رزماری بخوابانید و به مدت30دقیقه در یخچال نگهدارید.
مرحله3
کره را ذوب کنید.فر را با دمای190درجه برای چند دقیقه گرم کنید، در این مدت کف یک ظرف نسوز را با مقداری کره چرب کنید.سینه مرغ را از شیر در آورید و خوب در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتهای آن آغشته به آرد سوخاری شود بعد در ظرف بچینید.
مرحله4
روی سینه مرغ هم کره ذوبشده بریزید و به مدت30الی40دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.در زمان پخت مرتبا استیکتان را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.زمانی که روی مرغها طلایی شد، غذا آماده است و میتوانید از فر خارج کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها