این دستور را درست کردی؟
استیک مرغ سوخاری
مواد اولیه استیک مرغ سوخاری
برای 2 نفرمواد اولیه استیک مرغ سوخاری
1 قاشق مرباخوری
2 پیمانه
400 گرم
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
طرز تهیه استیک مرغ سوخاری
مرحله1
ابتدا استخوانهای موجود در سینه مرغ را خارج کنید، سپس سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تقسیم کنید و با بیفتککوب بکوبید تا کمی نازک شود.
مرحله2
حالا روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید، بعد در شیر و رزماری بخوابانید و به مدت30دقیقه در یخچال نگهدارید.
مرحله3
کره را ذوب کنید.فر را با دمای190درجه برای چند دقیقه گرم کنید، در این مدت کف یک ظرف نسوز را با مقداری کره چرب کنید.سینه مرغ را از شیر در آورید و خوب در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتهای آن آغشته به آرد سوخاری شود بعد در ظرف بچینید.
مرحله4
روی سینه مرغ هم کره ذوبشده بریزید و به مدت30الی40دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.در زمان پخت مرتبا استیکتان را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.زمانی که روی مرغها طلایی شد، غذا آماده است و میتوانید از فر خارج کنید.
نکتهها
"
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر به فر دسترسی ندارید میتوانید استیک را در مخلوط کره و روغن سرخ کنید. در اینصورت بهجای ۱۰۰ گرم کره برای ۲ نفر، از مخلوط ۳۰ گرم کره و یک-چهارم پیمانه روغن استفاده کنید. دقت داشته باشید مرحله چربکردن ظرف و ریختن کره ذوبشده روی مرغ حذف میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها