slider image
slider image
شربت آلوبخارا
شربت آلوبخاراشربت آلوبخارا
شربت آلو بخارا
زمان آماده‌سازی
60 دقیقه
مزه
ملس

این دستور را درست کردی؟


شربت آلوبخارا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت آلوبخارا

برای 2 نفر

مواد اولیه شربت آلو بخارا

آب

به میزان لازم

آلو بخارا

20 عدد متوسط

شکر

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت آلوبخارا

مرحله 1

آلو ها را در قابلمه بریزید سپس آنقدر آب اضافه کنید تا روی آن ها را بگیرد. حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید تا آلو ها با حرارت ملایم بپزند. شما میتوانید از قبل در یک کتری مقداری آب بجوشانید و روی آلو ها بریزید.

  • در حین پخت اگر آب آلو ها کم شد دوباره به آن آب بیفزایید، تا آنقدر بپزند که وا بروند و له شوند.

مرحله 2

بعد از این که آلو ها پختند، آن ها را در یک صافی بریزید و آبشان را بگیرید. دوباره روی آلو ها آب بریزید و با قاشق آن ها را فشار دهید تا پوره و آب آلو ها کاملا خارج شوند.

مرحله 3

عصاره به دست آمده را دوباره در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و شربت قوام آید. در نهایت برای سرو کردن شربت آن را در لیوان بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

نکته‌ها

  1. شما به جای شکر می توانید از عسل استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها