این دستور را درست کردی؟
فته بطاطا
معرفی
مواد اولیه فته بطاطا
برای 2 نفرمواد اولیه فته بطاطا
300 گرم
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
300 گرم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
سس غذا
2 عدد متوسط
1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
طرز تهیه فته بطاطا
مرحله 1
سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه پودرسیر، آویشن، تخم گشنیز، روغن زیتون، نیمی از نمک و فلفل مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
مرحله 2
نخود را در قابلمه آب ریخته و آن را به صورت کامل بپزید تا نرم شود. پس از پخت، آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. در قابلمه ای دیگر سیب زمینی ها را قرار دهید تا کاملا آب پز شوند، سپس آنها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
مرحله 3
کمی روغن در ماهیتابه ریخته و بگذارید خوب داغ شود؛ سپس سیر و رب گوجه را اضافه کرده و تفت دهید تا رب رنگ باز کند. پس از آن سیب زمینی های خرد شده را همراه آویشن، مابقی نمک و فلفل اضافه کنید و مجددا تفت دهید. در آخر گشنیز و جعفری ساطوری شده را به همراه نخودهای پخته شده به مابقی مواد اضافه کنید.
مرحله 4
سینه مرغ مرینت شده را در تابه با کمی روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و سرخ شود و پس از آن به مابقی مواد اضافه کرده و زیر و رو کنید.
مرحله 5
نان مورد نظر خود را با قیچی به صورت مربعی شکل برش دهید، سپس آنها را در روغن سرخ کنید و پس از خارج نمودن از روغن، آنها را کف ظرف مورد نظر بریزید و مواد تهیه شده را روی آن ریخته و با سس، روی مواد را کاملا بپوشانید.
مرحله 6
شما میتوانید غذا را با تخم آفتابگردان، سماق، جعفری ساطوری شده یا نان سرخ شده تزئین کنید.
طرز تهیه سس فته بطاطا
مرحله 1
ارده را کم کم به ماست اضافه کرده تا به غلظت مورد نیاز برسد، مبنای غلظت مورد نظر فرم ماست است.
مرحله 2
آبلیمو تازه را به همراه سیر رنده شده و نمک به ماست و ارده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
میشه برای هر غذا، جدول ارزش غذایی رو هم بذارین؟ اینجوری برای کسی که میخود رژیم بگیره هم عالیه
سؤالی در مورد این دستور داری؟