این دستور را درست کردی؟
فته بطاطا
مواد اولیه فته بطاطا
برای 2 نفرمواد اولیه فته بطاطا
300 گرم
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
300 گرم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
سس غذا
2 عدد متوسط
1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
طرز تهیه فته بطاطا
مرحله 1
سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه پودرسیر، آویشن، تخم گشنیز، روغن زیتون، نیمی از نمک و فلفل مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
مرحله 2
نخود را در قابلمه آب ریخته و آن را به صورت کامل بپزید تا نرم شود. پس از پخت، آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. در قابلمه ای دیگر سیب زمینی ها را قرار دهید تا کاملا آب پز شوند، سپس آنها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
مرحله 3
کمی روغن در ماهیتابه ریخته و بگذارید خوب داغ شود؛ سپس سیر و رب گوجه را اضافه کرده و تفت دهید تا رب رنگ باز کند. پس از آن سیب زمینی های خرد شده را همراه آویشن، مابقی نمک و فلفل اضافه کنید و مجددا تفت دهید. در آخر گشنیز و جعفری ساطوری شده را به همراه نخودهای پخته شده به مابقی مواد اضافه کنید.
مرحله 4
سینه مرغ مرینت شده را در تابه با کمی روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و سرخ شود و پس از آن به مابقی مواد اضافه کرده و زیر و رو کنید.
مرحله 5
نان مورد نظر خود را با قیچی به صورت مربعی شکل برش دهید، سپس آنها را در روغن سرخ کنید و پس از خارج نمودن از روغن، آنها را کف ظرف مورد نظر بریزید و مواد تهیه شده را روی آن ریخته و با سس، روی مواد را کاملا بپوشانید.
مرحله 6
شما میتوانید غذا را با تخم آفتابگردان، سماق، جعفری ساطوری شده یا نان سرخ شده تزئین کنید.
طرز تهیه سس فته بطاطا
مرحله 1
ارده را کم کم به ماست اضافه کرده تا به غلظت مورد نیاز برسد، مبنای غلظت مورد نظر فرم ماست است.
مرحله 2
آبلیمو تازه را به همراه سیر رنده شده و نمک به ماست و ارده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
میشه برای هر غذا، جدول ارزش غذایی رو هم بذارین؟ اینجوری برای کسی که میخود رژیم بگیره هم عالیه
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها