slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن

این دستور را درست کردی؟


سیرداغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیرداغ

برای 5 نفر

مواد اولیه سیرداغ

نمک ((در صورت تمایل))

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سیر ((بوته))

1 عدد متوسط

روغن مایع

نصف پیمانه

طرز تهیه سیرداغ

مرحله 1

سیر را پوست بگیرید؛ رنده کرده، یا با پرس سیر له کنید.

مرحله 2

یک ماهیتابه گود را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به خوبی گرم شود، سپس روغن راخل تابه بريزيد تا داغ شود. میزان روغن باید به اندازه ای باشد که روی سیرها را بپوشاند.

مرحله 3

پس از داغ شدن روغن، سیر و نمک (در صورت تمایل) را به آن اضافه كنيد و هم بزنید. در آخر زردچوبه را اضافه كنيد و تفت دهید. زردچوبه به طلایی رنگ شدن سیر داغ کمک می‌كند.نمک به سیر داغ طعم بهتری می‌دهد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها