کتلت
این دستور را درست کردی؟
سیرداغ
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سیرداغ
برای 5 نفرمواد اولیه سیرداغ
نمک ((در صورت تمایل))
نصف قاشق چایخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
سیر ((بوته))
1 عدد متوسط
روغن مایع
نصف پیمانه
طرز تهیه سیرداغ
مرحله 1
سیر را پوست بگیرید؛ رنده کرده، یا با پرس سیر له کنید.
مرحله 2
یک ماهیتابه گود را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به خوبی گرم شود، سپس روغن راخل تابه بريزيد تا داغ شود.
- میزان روغن باید به اندازه ای باشد که روی سیرها را بپوشاند.
مرحله 3
پس از داغ شدن روغن، سیر و نمک (در صورت تمایل) را به آن اضافه كنيد و هم بزنید. در آخر زردچوبه را اضافه كنيد و تفت دهید.
- زردچوبه به طلایی رنگ شدن سیر داغ کمک میكند.
- نمک به سیر داغ طعم بهتری میدهد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟