این دستور را درست کردی؟
حُمُص مُحَمره
مواد اولیه حُمُص مُحَمره
برای 4 نفرمواد اولیه حُمص محمره
50 گرم
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
350 گرم
2 قاشق غذاخوری
50 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
سس محمره
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه حُمُص مُحَمره
طرز تهیه سس محمره
مرحله 1
ابتدا فلفل دلمه ای ها را کبابی میکنیم، بعد 5 دقیقه به آنها استراحت میدهیم. پوست فلفلها را جدا میکنیم، روی تخته میگذاریم، از وسط نصف میکنیم و دانه هایش را در میآوریم و آنها را نسبتا خرد میکنیم.
مرحله 2
گوجه را به مدت 5 دقیقه در آب میجوشانیم، بعد آنها را در آب سرد میگذاریم و پوستشان را جدا میکنیم، سپس خرد میکنیم. فلفل دلمهای، گوجه، نمک، فلفل، پاپریکا، سیر رنده شده و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود. در انتها با میکسر (مخلوط کن) یا گوشتکوب برقی مواد را خوب ترکیب میکنیم تا یکدست شوند.
طرز تهیه حمص
مرحله 1
نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت می خیسانیم، بعد آنها را آبکش میکنیم، سپس به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا میگذاریم تا به جوش آید، وقتی به جوش آمد، شعله را کم میکنیم تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.
مرحله 2
در این مرحله ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخودهای پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن میریزیم، وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم تا آرام آرام لطیف شوند.
- در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید.
- توجه داشته باشید در زمان اضافه کردن آب نخود، حمص خیلی رقیق نشود، لطافت مورد نظر ما مثل خامه میباشد.
مرحله 3
حالا حمص را به همراه سس محمره در یک ظرف به صورت دستی مخلوط میکنیم. لازم به ذکر است که میزان سس محمره در حمص کاملا ذائقه ای میباشد و استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین میزان سیر به دلخواه شما میتواند کم یا زیاد شود.
وقتی حمص آماده شد، برای تزیین روی آن کمی لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها