slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-باربیکیو
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


حُمُص مُحَمره

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه حُمُص مُحَمره

برای 4 نفر

مواد اولیه حُمص محمره

ارده

50 گرم

روغن زیتون

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نخود

350 گرم

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

آب (یخ)

50 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ماست

2 قاشق غذاخوری

سس محمره

سیر

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (قرمز)

2 عدد متوسط

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه حُمُص مُحَمره

طرز تهیه سس محمره

مرحله 1

ابتدا فلفل دلمه ای ها را کبابی می‌کنیم، بعد 5 دقیقه به آنها استراحت می‌دهیم. پوست فلفل‌ها را جدا می‌کنیم، روی تخته می‌گذاریم، از وسط نصف می‌کنیم و دانه هایش را در می‌آوریم و آنها را نسبتا خرد میکنیم.

مرحله 2

گوجه را به مدت 5 دقیقه در آب میجوشانیم، بعد آن‌ها را در آب سرد میگذاریم و پوستشان را جدا می‌کنیم، سپس خرد می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای، گوجه، نمک، فلفل، پاپریکا، سیر رنده شده و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. در انتها با میکسر (مخلوط کن) یا گوشت‌کوب برقی مواد را خوب ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند.

طرز تهیه حمص

مرحله 1

نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت می خیسانیم، بعد آن‌ها را آبکش میکنیم، سپس به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا می‌گذاریم تا به جوش آید، وقتی به جوش آمد، شعله را کم می‌کنیم تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.

مرحله 2

در این مرحله ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخود‌های پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن می‌ریزیم، وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا آرام آرام لطیف شوند. در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید. توجه داشته باشید در زمان اضافه کردن آب نخود، حمص خیلی رقیق نشود، لطافت مورد نظر ما مثل خامه میباشد.

مرحله 3

حالا حمص را به همراه سس محمره در یک ظرف به صورت دستی مخلوط میکنیم. لازم به ذکر است که میزان سس محمره در حمص کاملا ذائقه ای میباشد و استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین میزان سیر به دلخواه شما می‌تواند کم یا زیاد شود. وقتی حمص آماده شد، برای تزیین روی آن کمی لیمو ترش و روغن زیتون می‌ریزیم.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها