slider image
slider image
زمان پخت
5 دقیقه
زمان انتظار
240 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


دسر ایرانه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر ایرانه

برای 2 نفر

زعفران

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

یک و نیم پیمانه

گلاب

3 قاشق غذاخوری

شکر

4 قاشق غذاخوری

آب (سرد)

یک‌چهارم پیمانه

ژلاتین

1 قاشق غذاخوری

خامه (صبحانه)

50 گرم

طرز تهیه دسر ایرانه

مرحله 1

شیر، شکر و زعفران را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود، (نیازی به جوشیدن ندارد فقط در حدی که شکر حل شود و در نهایت اجازه دهید خنک شود).

مرحله 2

در ظرف دیگری پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید تا حالت اسفنجی پیدا کند؛ سپس آن را روی حرارت بخار آب کتری در حال جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود و شفاف گردد.

مرحله 3

گلاب و ژلاتین را به مایه قبلی اضافه کنید. به منظور بهتر حل شدن خامه چند قاشق از مایه بردارید، خامه را در آن حل کنید؛ زمانی که مایه کمی خنک شد، خامه رقیق شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. لازم به ذکر است در صورتیکه خامه شما یکدست نشد و گوله گوله شد، شما میتوانید از گوشکوب برقی و یا مخلوط کن استفاده کنید. حالا دسر ایرانه آماده است و شما می توانید آن را داخل ظرف مد نظرتان بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

نکته‌ها

نکات

برای تزیین می توانید از پسته خرد شده یا غنچه گل محمدی استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها