
آیلار میرزامناف
عالی
۳۰ دی ۱۴۰۲
کوثر سادات
سلام و خداقوت کاش یه مقدار دقیق تر مینوشتید مثلا اینکه تخم مرغ با چه زمانی بپزه و تا نرم هست مربا رو بریزیم توش... یا اینکه با چه پربایی بهتر میشه
۴ مهر ۱۴۰۳
حس تازگی
سلام دوست عزیز . تخم مرغ تا زمانی بپزد که بسته شود اما برشته نشود و این خاگینه با هر مربایی که در دسترس دارید قابل سرو است.
۴ مهر ۱۴۰۳
Sanaz Z
در طرز تهیه آرد وجود داره ولی اسمی از آرد داخل دستور پخت برده نشده! همزمان با نمک آرد رو هم با تخم مرغ اضافه کنیم؟
۳ ماه پیش