این دستور را درست کردی؟
کاچی
مواد اولیه کاچی
برای 2 نفریکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
100 گرم
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
4 پیمانه
نصف پیمانه
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
طرز تهیه کاچی
مرحله 1
ابتدا خلال بادام را به مدت 1 ساعت در مقداری گلاب بخیسانید. در قابلمه آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود (لازم نیست آب بجوشد).
مرحله 2
وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
قابلمه دیگری را روی حرارت متوسط بگذارید و آرد را در آن الک کنید و مدام با قاشق هم بزنید تا آرد تغییر رنگ بدهد، بعد آن را از قابلمه خارج کنید.
مرحله 4
در همان قابلمه کره بریزید، وقتی که ذوب شد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگش باز شود. در ادامه پودر هل و پودر دارچین اضافه کرده و هم بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 5
حالا شربتی را که در مرحله اول تهیه کردید، آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شیره انگور، خلال بادام و گردو را اضافه کنید و هم بزنید. پس از این که همه مواد کاملا یکدست شدند دوباره حرارت را روشن کنید و اجازه دهید مواد جا بیفتند و غلیظ شوند.
نکتهها
میزان شیرینی کاچی به ذائقه شما بستگی دارد، پس می توانید اندازه شکر و شیره را کم یا زیاد کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها