slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

برای 2 نفر

مواد اولیه خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

سبزی مخصوص (چوچاق، گشنیز، خالواش و نعنا)

150 گرم

آب

به میزان لازم

آرد برنج

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه سبز (آلوچه)

250 گرم

تخم مرغ

1 عدد متوسط

شکر

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوجه‌سبزها را بشویید، سپس دسته و برگشان را جدا کنید.
  2. سبزی‌های مدنظر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گوجه‌سبزها را با مقداری آب در قابلمه بریزید و بپزید.

مرحله 2

پس از پخت گوجه‌سبزها، آن‌ها را در صافی ریخته، هسته و پوست را جدا کنید و دور بریزید و باقی‌مانده را به قابلمه برگردانید.

مرحله 3

آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنید و به‌همراه سبزی، داخل قابلمه بریزید تا سبزی هم با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

وقتی سبزی پخت، تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و همراه با نمک و شکر، به آش اضافه کنید؛ سپس اجازه دهید آش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها