slider image
slider image
خالو آبه (آش گوجه‌سبز)
خالو آبه (آش گوجه‌سبز)خالو آبه (آش گوجه‌سبز)
خالو آبه (آش گوجه‌سبز)
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

برای 2 نفر

مواد اولیه خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

سبزی مخصوص (چوچاق، گشنیز، خالواش و نعنا)

150 گرم

آب

به میزان لازم

آرد برنج

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه سبز (آلوچه)

250 گرم

تخم مرغ

1 عدد متوسط

شکر

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خالو آبه (آش گوجه‌سبز)

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوجه‌سبزها را بشویید، سپس دسته و برگشان را جدا کنید.
  2. سبزی‌های مدنظر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گوجه‌سبزها را با مقداری آب در قابلمه بریزید و بپزید.

مرحله 2

پس از پخت گوجه‌سبزها، آن‌ها را در صافی ریخته، هسته و پوست را جدا کنید و دور بریزید و باقی‌مانده را به قابلمه برگردانید.

مرحله 3

آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنید و به‌همراه سبزی، داخل قابلمه بریزید تا سبزی هم با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

وقتی سبزی پخت، تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و همراه با نمک و شکر، به آش اضافه کنید؛ سپس اجازه دهید آش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها