آش گیلدیک
این دستور را درست کردی؟
خالو آبه (آش گوجهسبز)
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خالو آبه (آش گوجهسبز)
برای 2 نفرمواد اولیه خالو آبه (آش گوجهسبز)
سبزی مخصوص (چوچاق، گشنیز، خالواش و نعنا)
150 گرم
آب
به میزان لازم
آرد برنج
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
گوجه سبز (آلوچه)
250 گرم
تخم مرغ
1 عدد متوسط
شکر
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خالو آبه (آش گوجهسبز)
آماده سازی
مرحله 1
- گوجهسبزها را بشویید، سپس دسته و برگشان را جدا کنید.
- سبزیهای مدنظر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
گوجهسبزها را با مقداری آب در قابلمه بریزید و بپزید.
مرحله 2
پس از پخت گوجهسبزها، آنها را در صافی ریخته، هسته و پوست را جدا کنید و دور بریزید و باقیمانده را به قابلمه برگردانید.
مرحله 3
آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنید و بههمراه سبزی، داخل قابلمه بریزید تا سبزی هم با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
وقتی سبزی پخت، تخممرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و همراه با نمک و شکر، به آش اضافه کنید؛ سپس اجازه دهید آش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها