
نازنین زهرا فروغی زاده
عالی
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
مارال خلیلی
موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟
۲۶ مهر ۱۴۰۳
حس تازگی
سلام دوست عزیز بسته باشد.
۲۶ مهر ۱۴۰۳
4853 ستایش فر
کمی تلخ شد
۳۰ آبان ۱۴۰۳
زری منصوری
عالی
۶ ماه پیش
Maryam Asadi
عالیه بر کسب تجربه میتونید زرشک رو قبل از سرخ کردن کوکو اضافه کنید یه مقدار از مایه ی کوکو را تو تابه بریزید روش زرشک بپاشید و بعد مابقی مایع کوکو را روی زرشک بریزید و بکذارید سرخ بشه اینجوری زرشک نمیسوزه
۴ ماه پیش
فاطمه کیا
زرشک ندارم پسرم هم دوست نداره
۳ ماه پیش