این دستور را درست کردی؟
خوراک گردن با پیاز کاراملی
مواد اولیه خوراک گردن با پیاز کاراملی
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک گردن با پیاز کاراملی
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
500 گرم
طرز تهیه خوراک گردن با پیاز کاراملی
مرحله 1
ابتدا گوشت را با زعفران دم کرده، به همراه فلفل سیاه خوب ماساژ دهید تا تمام قسمتهای گوشت به صورت کامل به زعفران و فلفل سیاه خوب آغشته شود. قابلمه یا تابه را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید و گوشت را با حرارت متوسط در آن سرخ کنید.
مرحله 2
پس از سرخ شدن گوشت، آن را از ظرف خارج کنید؛ حالا نیمی از پیازهایی که از قبل خلالی شده است را در قابلمه بریزید، سپس گوشت سرخ شده را روی پیازها بگذارید و مجدد باقیمانده پیازهای خلالی شده را روی گوشت بریزید. در صورت تمایل شما میتوانید از نیمی از بوته سیر استفاده کنید و آن را پس از شستشوی کامل در کنار گوشت قرار دهید.
مرحله 3
درِ قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم پخته شود، دقت کنید در حین پخت آب اضافه نکنید (این موضوع سلیقهای است، در صورتی که شما علاقمند به آبِ گوشت هستید میتوانید این موضوع را نادیده بگیرید، اما توجه داشته باشید که از آبِ جوش استفاده کنید) و از زیر و رو کردن گوشت خودداری کنید.
مرحله 4
در اواخر پخت گوشت، زمانی که کاملا مغز پخت شده بود، نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مجدد چند دقیقه دیگر بپزد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل شما میتوانید در اواخر پخت، از کمی پودر هل یا آبلیمو برای خوش عطر و بو کردن بیشتر خوراک خود استفاده کنید.
مرحله 5
برای تهیه پیاز کاراملی، شما میبایست پیازها را از مواد گوشت جدا کنید و در یک ماهیتابه آنها را تفت دهید تا طلایی شوند. درنهایت پیاز ها را در کنار گوشت سرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها