slider image
slider image
عدسی با سیب زمینی
عدسی با سیب زمینیعدسی با سیب زمینی
عدسی با سیب زمینی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه-اروپا

این دستور را درست کردی؟


عدسی با سیب زمینی

2.5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه عدسی با سیب زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه عدسی با سیب زمینی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

گلپر (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

عدس

سه‌چهارم پیمانه

سیب زمینی

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب

2 پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

آماده سازی

مرحله1

  1. پیاز و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید سپس پیاز را نگینی و سیب‌زمینی را مکعبی خرد کنید.
  2. عدس را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله1

در تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند.

مرحله2

سیب‌زمینی را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله3

حالا به غذا نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و بعد عدس را اضافه کنید.در ادامه آب بریزید و اجازه دهید عدس روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله4

وقتی عدس پخت و لعاب داد، گلپر را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه با غذا بجوشد.

  • قبل از سرو غذا نمک آن را اندازه کنید.

  • می‌توانید عدسی را بالیموی تازه سرو کنید..

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها