این دستور را درست کردی؟
کرپ سوخاری با گوشت و قارچ
مواد اولیه کرپ سوخاری با گوشت و قارچ
برای 2 نفرکرپ
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
یکچهارم پیمانه
مواد لازم برای سرخ کردن کرپ:
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
مواد میانی
1 عدد متوسط
250 گرم
100 گرم
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
25 پیمانه
طرز تهیه کرپ سوخاری با گوشت و قارچ
طرز تهیه مواد میانی کرپ سوخاری با گوشت
مرحله 1
ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید؛ سپس پیازهای نگینی شده را در روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. پس از آن، فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 2
در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، کمی که سرخ شد، قارچ های اسلایس شده را اضافه کنید؛ زمانی که آب قارچ ها نسبتا گرفته شد، ادویهجات و رب گوجه را بریزید و سرخ کنید تا رنگ رب باز شود؛ بعد مواد را کنار بگذارید. دقت کنید مواد آبدار نباشند.
طرز تهیه کرپ
مرحله 1
همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید؛ دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شوند؛ زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.
طرز تهیه کرپ سوخاری با گوشت
مرحله 1
موادی که از قبل آماده شده را در ابتدای خمیر کرپ قرار دهید، لبه های خمیر کرپ را به داخل بیاورید و آن را رول کنید. بعد آنها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید؛ سپس در آرد سوخاری بغلتانید، و در آخر در روغن داغ و شناور سرخ کنید. نوش جان
نکتهها
بنا بر سلیقه و ذائقه خودتان میتوانید به مواد میانی، پنیر پیتزا اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها