این دستور را درست کردی؟
دونر گوشت
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دونر گوشت
برای 2 نفرقارچ
5 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده
300 گرم
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
به میزان لازم
پیاز
2 عدد متوسط
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
ماست (سفت)
1 قاشق غذاخوری
نان بربری (فانتزی)
1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای
1 عدد متوسط
آویشن
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر پیاز
1 قاشق چایخوری
پاپریکا
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه دونر گوشت
طرز تهیه دونر گوشت:
آمادهسازی:
- پیازها را بشویید و پوست بگیرید.
- نیمی از پیازها را رنده کنید و آبش را بگیرید.
- بقیه پیازها را خلالی خرد کنید.
- فلفلدلمه ای را بشویید و خلالی خرد کنید.
- گوجهفرنگی را بشویید و به شکل دلخواه خرد کنید.
- قارچها را خوب بشویید و اسلایس کنید.
- گوشت چرخ کرده، پیاز، ماست و ادویه ها را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شود، سپس داخل فریزر بگذارید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز خلالی را تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله ۲:
به ترتیب فلفلدلمه ای، گوجهفرنگی، قارچ، نمک و فلفلسیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۳:
گوشت را در حالت نیمهیخ از فریزر خارج کنید و نازک برش بزنید. برشهای گوشت را در روغن داغ با حرارت بالا سرخ کنید.
مرحله ۴:
در نان مدنظر یک لایه از مخلوط پیاز و فلفلدلمه ای بریزید و روی آنها گوشت ها را بچینید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها