slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


دونر گوشت

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دونر گوشت

برای 2 نفر

قارچ

5 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

پیاز

2 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

ماست (سفت)

1 قاشق غذاخوری

نان بربری (فانتزی)

1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دونر گوشت

طرز تهیه دونر گوشت:

آماده‌سازی:

  • پیازها را بشویید و پوست بگیرید.
  • نیمی از پیازها را رنده کنید و آبش را بگیرید.
  • بقیه پیازها را خلالی خرد کنید.
  • فلفل‌دلمه ای را بشویید و خلالی خرد کنید.
  • گوجه‌فرنگی را بشویید و به شکل دل‌خواه خرد کنید.
  • قارچ‌ها را خوب بشویید و اسلایس کنید.
  • گوشت چرخ کرده، پیاز، ماست و ادویه ها را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شود، سپس داخل فریزر بگذارید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز خلالی را تفت دهید تا بلوری شود.

مرحله ۲:

 به ترتیب فلفل‌دلمه ای، گوجه‌فرنگی، قارچ، نمک و فلفل‌سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۳:

گوشت را در حالت نیمه‌یخ از فریزر خارج کنید و نازک برش بزنید. برش‌‌های گوشت را در روغن داغ با حرارت بالا سرخ کنید.

مرحله ۴:

در نان مدنظر یک لایه از مخلوط پیاز و فلفل‌دلمه ای بریزید و روی آن‌ها گوشت ها را بچینید.

نوش جان!

    سؤالی در مورد این دستور داری؟


    این دستور را درست کردی؟


    برچسب‌ها


    مشابه‌ها