slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟


مدامس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مدامس

برای 2 نفر

مواد اولیه مدامس

عدس قرمز

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه (پودر)

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون (برای زیره داغ)

5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون (برای مدامس)

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

باقلا

نصف پیمانه

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مدامس

مرحله1

ابتدا باقلا و عدس را پاک کنید و بشویید، سپس آن‌ها را در یک قابلمه بزرگ حاوی آب جوش بریزید(در حین پخت مرتب کف روی آن‌ها را بگیرید).پس از آن اجازه دهید با حداقل حرارت ممکنبپزند و نرم شوند.در همین فاصله در یک ماهیتابه کوچک، فلفل و زردچوبه را تفت دهید و به همراه نمک به قابلمه باقلا و عدس نرم‌شده ضافه کنید.منتظر بمانید تا غذا جا بیفتد و خوب مزه‌دار شود.

مرحله2

وقتی غذا مزه گرفت آن را در ظرف سرو بکشید و روی آن، زیره داغ بریزید.برای درست کردن زیره داغ، روغن را روی حرارت ملایم بگذارید؛ کمی که داغ شد، زیره را اضافه کنید و تفت دهید و روی غذا بریزید.غذای شما آماده است.در صورت تمایل می‌توانید آن را با آب‌لیمو ترش تازه سرو کنید.نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک وادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها