دمی ماش
این دستور را درست کردی؟
ماش پلو قزوین
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ماش پلو قزوین
برای 2 نفرمواد اولیه ماش پلو قزوین
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
ماش
یک و نیم پیمانه
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق مرباخوری
برنج
یک و نیم پیمانه
طرز تهیه ماش پلو قزوین
آماده سازی
مرحله 1
برنج و ماش را پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا ماش را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
پس از آنکه از پخت ماش اطمینان حاصل کردید، برنج را به همراه کمی روغن و نمک به ماش اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
مرحله 3
در نهایت میتوانید این غذا را در کنار خاگینه سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است برنج و ماش را چند ساعتی بخیسانید.
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها