![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mung-bean-damy/mung_bean_pilau_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mung-bean-damy/mung_bean_pilau_t_hese_tazegi.jpg)
55 دقیقه
دمی ماش
متعادل
3.5
مواد اولیه ماش پلو قزوین
2 قاشق غذاخوری
یک و نیم پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
یک و نیم پیمانه
آماده سازی
مرحله 1
برنج و ماش را پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا ماش را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
پس از آنکه از پخت ماش اطمینان حاصل کردید، برنج را به همراه کمی روغن و نمک به ماش اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
مرحله 3
در نهایت میتوانید این غذا را در کنار خاگینه سرو کنید.
نوش جان!
- بهتر است برنج و ماش را چند ساعتی بخیسانید.
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟