

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
تست قارچ
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه تست قارچ
پیازچه (ساقه)
3 عدد متوسط
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
کره
50 گرم
خامه صبحانه (یا پنیر خامه ای)
2 قاشق غذاخوری
نان تست
6 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
قارچ
200 گرم
طرز تهیه تست قارچ
آماده سازی
مرحله 1
سیر را بشویید و پوست بگیرید، بعد رنده
کنید.قارچها را بشویید و حلقهای برش بزنید.پیازچه را هم بشویید و خرد کنید.
مرحله 1
در تابه کره بریزید تا آب شود. قارچها را در آن تفت دهید
تا آبشان کشیده شود. در ادامه سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم
بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 2
وقتی قارچها خنک شدند، خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
اگر تستر دارید، نان ها را تست کنید، در غیر این صورت یک تابه روی اجاق بگذارید و
نانها را در آن برشته کنید. در نهایت قارچ را روی نان تست بریزید و با مقداری
پیازچه آن را تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها