زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
بریتانیا

این دستور را درست کردی؟


تست قارچ

5

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه تست قارچ

پیازچه (ساقه)

3 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کره

50 گرم

خامه صبحانه (یا پنیر خامه ای)

2 قاشق غذاخوری

نان تست

6 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

200 گرم

طرز تهیه تست قارچ

آماده سازی

مرحله 1

سیر را بشویید و پوست بگیرید، بعد رنده کنید.قارچ‌ها را بشویید و حلقه‌ای برش بزنید.پیازچه را هم بشویید و خرد کنید.

مرحله 1

در تابه کره بریزید تا آب شود. قارچ‌ها را در آن تفت دهید تا آبشان کشیده شود. در ادامه سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید.

مرحله 2

وقتی قارچ‌ها خنک شدند، خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر تستر دارید، نان ها را تست کنید، در غیر این صورت یک تابه روی اجاق بگذارید و نان‌ها را در آن برشته کنید. در نهایت قارچ را روی نان تست بریزید و با مقداری پیازچه آن را تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها