کاناپ قارچ
این دستور را درست کردی؟
تست قارچ
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه تست قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه تست قارچ
پیازچه (ساقه)
3 عدد متوسط
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
کره
50 گرم
خامه (یا پنیر خامه ای)
2 قاشق غذاخوری
نان تست
6 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
قارچ
200 گرم
طرز تهیه تست قارچ
آماده سازی
مرحله 1
- سیر را بشویید و پوست بگیرید، بعد رنده کنید.
- قارچها را بشویید و حلقهای برش بزنید.
- پیازچه را هم بشویید و خرد کنید.
مرحله 1
در تابه کره بریزید تا آب شود. قارچها را در آن تفت دهید تا آبشان کشیده شود. در ادامه سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله 2
وقتی قارچها خنک شدند، خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر تستر دارید، نان ها را تست کنید، در غیر این صورت یک تابه روی اجاق بگذارید و نانها را در آن برشته کنید. در نهایت قارچ را روی نان تست بریزید و با مقداری پیازچه آن را تزیین کنید.
نکتهها
نکات
- میزان نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها