

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
سطح مهارت
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
او گوجه
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه او گوجه
روغنمایع
5 گرم
سیرکوهی (خردشده-درصورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
تره کوهی (خردشده)
2 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی
4 عدد متوسط
طرز تهیه او گوجه
آماده سازی
مرحله 1
گوجهها را بشویید، درصورت تمایل پوست بگیرید و خرد کنید. تره کوهی را بشویید و خرد کنید. (در صورت تمایل به استفاده از سیر کوهی آن را هم بشویید و خرد کنید.)
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن یا کره محلی بریزید و گوجه را در آن تفت دهید. حالا تره کوهی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده، درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوجه آب بیندازد.
مرحله 2
وقتی غذا حالت آبکی گرفت، مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا گوجه خوب بپزد. بعد از 10 تا 15 دقیقه غذای شما آماده سرو است.نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفادهشده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها