زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
مبتدی
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


او گوجه

5

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه او گوجه

روغن‌مایع

5 گرم

سیر‌کوهی (خردشده-درصورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

تره کوهی (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی

4 عدد متوسط

طرز تهیه او گوجه

آماده سازی

مرحله 1

گوجه‌ها را بشویید، درصورت تمایل پوست بگیرید و خرد کنید. تره کوهی را بشویید و خرد کنید. (در صورت تمایل به استفاده از سیر کوهی آن را هم بشویید و خرد کنید.)

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن یا کره محلی بریزید و گوجه را در آن تفت دهید. حالا تره کوهی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده، درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوجه آب بیندازد.

مرحله 2

وقتی غذا حالت آبکی گرفت، مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا گوجه خوب بپزد. بعد از 10 تا 15 دقیقه غذای شما آماده سرو است.نوش جان!

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  • میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  • قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها