slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


پنکیک با قند طبیعی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پنکیک با قند طبیعی

برای 2 نفر

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

آب (یا شیر)

سه‌چهارم پیمانه

شیره انگور (یا خرما یا توت)

یک‌سوم پیمانه

آرد گندم کامل سفید

1 پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق چای‌خوری

ارده

یک‌سوم پیمانه

تخم مرغ

2 عدد متوسط

طرز تهیه پنکیک با قند طبیعی

روش پخت

مرحله اول

تخم‌مرغ و وانیل را همراه با چنگال یا همزن برقی هم بزنید تا کمی رنگ روشنی بگیرد.

مرحله دوم

شیره انگور و ارده را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک‌دست شوند.

مرحله سوم

آب یا شیر را بیفزایید و به هم‌زدن ادامه دهید.

مرحله چهارم

حالا آرد و بکینگ‌پودر را روی مواد، الک کنید و کامل هم بزنید تا یک‌دست شوند.

مرحله پنجم

مایه مرحله قبل را در ظرف سس بریزید.

سپس، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

مواد را در تابه داغ بریزید؛ اجازه دهید مواد خودش را بگیرد و روی پنکیک حباب بزند. بعد از آن، پنکیک را برگردانید.

مرحله ششم

نتیجه نهایی را در ظرف سرو قرار دهید و با عسل و میوه‌های مدنظر تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

جای یک‌سوم پیمانه شیره انگور، می‌توانید 5 قاشق غذاخوری شکر به کار ببرید.

همچنین، جای یک‌سوم پیمانه ارده، می‌توانید 5 قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها