این دستور را درست کردی؟
گراتن پاستا
مواد اولیه گراتن پاستا
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن پاستا
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
200 گرم
3 قاشق غذاخوری
10 عدد متوسط
سس بشامل
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
50 گرم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه گراتن پاستا
مرحله1
برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (در صورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله2
دو-سوم قابلمه را آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. ماکارونی را به همراه نمک و مقداری روغن به آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی کاملا بپزد و نرم شود؛ در نهایت آن را با آب سرد آبکشی کنید.
مرحله3
در فاصله پخت ماکارونی، قارچها را بشویید و ورقهای خرد کنید. گشنیز و جعفری را هم پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید. حالا کف ظرف نسوز را چرب کنید، یک لایه ماکارونی آبکش شده بریزید؛ سپس سس بشامل را اضافه کنید. گشنیز و جعفری ساطوری روی سس بریزید و خوب پخش کنید؛ در آخر پنیر پیتزا بپاشید و یک لایه قارچ بچینید.
مرحله4
حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا را روشن کنید، تا زمانی که روی گراتن کاملا طلایی شود.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید بهجای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
- اگر فر در دسترس ندارید، میتوانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید، بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها