slider image
slider image
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

برای 2 نفر

مواد اولیه املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

آب

4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل سبز تند (برای تزئین)

1 عدد متوسط

پیاز (برای تزئین)

1 عدد کوچک

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه املت قهوه خانه‌ای (املت ربی)

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و رب‌گوجه را تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود. مقدار خیلی کمی آب در رب گوجه بریزید و هم بزنید. بعد تخم‌مرغ‌ها را در رب بشکنید. اول سفیده را هم بزنید تا ببندد و بعد زرده را مخلوط کنید تا بپزد. کمی هم نمک اضافه کنید.

  • می‌توانید برای سرو، روی املت را با فلفل و پیاز خرد شده، تزئین کنید.

برای تفت دادن شعله باید زیاد باشه یا کم؟

سید صدرا موسوی فرد ۵ شهریور ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها