دمنوش انار
دمنوش اناردمنوش انار
دمنوش انار

دمنوش انار

4
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


دمنوش انار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

به کیفیت رنگ قرمز نگاه کنین! دمنوش انار با رنگ قرمز چشم‌نوازش، میز عصرانه رو خوش‌منظر می‌کنه. با این دمنوشِ به‌نسبت ترش، شاداب می‌شین و خون بدنتون سریع‌تر و راحت‌تر حرکت می‌کنه. بهترکارکردن دستگاه قلبی و عروقی و جریان‌یافتن مناسب خون قرمزرنگ بدن، سبب بهترشدن کیفیت زندگی‌تون می‌شه. دمنوش انار بنوشین!

مواد اولیه دمنوش انار

برای 2 نفر

مواد اولیه دمنوش انار

انار

1 پیمانه

گلپر

1 قاشق مرباخوری

دارچین (چوب )

1 عدد متوسط

آب (جوش)

2 پیمانه

طرز تهیه دمنوش انار

مرحله 1

در کتری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

دانه انار، چوب دارچین و گلپر را به همراه آبجوش در قوری بریزید و روی حرارت کتری در حال جوش بگذارید تا دم بکشد.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  2. می‌توانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
  3. می‌توانید به جای آبجوش از آب انار استفاده کنید.
  4. طعم دمنوش به طعم انار بستگی دارد و می‌تواند ترش یا شیرین باشد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها