قطایف
قطایفقطایف
قطایف

قطایف

3
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
سخت
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟


قطایف

3

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

قطایف از اون میان‌وعده‌های شگفت‌آوره! برخلاف ظاهر کوچیکش، پر از مواد اولیه‌ست و می‌تونین توی یک مرحله میان‌وعده، اکثر نیازهای غذاییِ روزانه‌تون رو تأمین کنین. قطایف، دسری عربی و محبوبه و امکان فراهم‌کردن میان‌وعده‌ای شگفت‌آور رو برای میهمان‌هاتون رقم می‌زنه. شگفت‌زده می‌شین!

مواد اولیه قطایف

برای 4 نفر

برای قطایف

خمیر مایه (فوری)

نصف قاشق غذاخوری

شکر

یک و نیم قاشق غذاخوری

جوش شیرین

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 پیمانه

شیرگاو (ولرم)

1 پیمانه

سمولینا

نصف پیمانه

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

نصف گرم

آب (ولرم)

1 پیمانه

برای شربت

گلاب

3 قاشق غذاخوری

آب

سه‌چهارم پیمانه

آبلیمو

1 قاشق مرباخوری

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زعفران

2 قاشق غذاخوری

شکر

1 پیمانه

برای لایه میانی

خامه (خامه صبحانه)

1 قاشق غذاخوری

شیرگاو

1 پیمانه

شکر

1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل

1 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری

گلاب

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قطایف

طرز تهیه شربت

مرحله 1

برای تهیه شربت شکر، آب، زعفران، دارچین، هل و گلاب را در ظرفی بریزید و روی شعله بگذارید تا شکر حل شود و حدود 5 دقیقه به آرامی بجوشد. در آخر آبلیمو را اضافه و شعله را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه مواد میانی

مرحله 1

تمام مواد لازم برای لایه میانی بجز گلاب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 2

حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پس از غلیظ شدن مواد، گلاب را اضافه و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل کنید؛ روی ظرف را سلفون کشیده و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

طرز تهیه قطایف

مرحله 1

تمامی مواد لازم برای تهیه پنکیک را داخل مخلوط کن بریزید و 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 2

حالا مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

مرحله 3

یک تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود (نیازی به روغن ندارد). به اندازه یک ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه بریزید و کمی صبر کنید تا رویش حباب بزند و سطح زیرینش تغییر رنگ دهد. همین که سطح پنکیک خشک شد از تابه خارج کنید و داخل یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک نشود. تمام مواد را به همین صورت بپزید؛ فقط توجه کنید که لازم نیست هر دو طرف بپزد، پختن یک طرف کافی است.

مرحله 4

مواد میانی را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک قاشق وسط پنکیک بگذارید و بپیچید. حالا آن ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و بلافاصله پس از سرخ شدن، شربت خنک رویش بریزید. 5 دقیقه صبر کنید تا شربت جذب شود، سپس روی صافی بگذارید تا شربت اضافی کشیده شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

محمد حسن نصرابادی

3

عاشقش هستم

۱۲:۴۳۲۰ فروردین ۱۴۰۳

شیرین سلیمی

عالی

۱۵:۵۳۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

این دستور را دوست داشتی؟

مزه ش شبیه کدوم غذا هست؟

محمد نادرخانی۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

رژیمی هست؟

علی رحیمی۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

test22

شیرین سلیمی۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

آیا میشود شیرینی این غذا رو متناسب با ذایقه تنظیم کرد ؟

محمد حسن نصرابادی ۲۱ فروردین ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها