کیک طلا
این دستور را درست کردی؟
کیک آشتی کنون
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کیک آشتی کنون
برای 4 نفربکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری
وانیل
نصف قاشق چایخوری
ارده
نصف پیمانه
آرد سفید
یک و یکچهارم پیمانه
تخم مرغ
3 عدد متوسط
شکر
1 پیمانه
شیرگاو
نصف پیمانه
روغن مایع
یکسوم پیمانه
کنجد
به میزان لازم
طرز تهیه کیک آشتی کنون
مرحله 1
آرد و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیدهها را با نیمی از شکر با دور تند همزن خوب هم بزنید تا فرم بگیرد طوریکه وقتی ظرف را برمیگردانید سفیدهها از ظرف بیرون نریزند.
مرحله 3
در ظرف دیگری زردهها را با باقیمانده شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود، سپس شیر، روغن و ارده را اضافه کرده و هم بزنید. حالا مواد خشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 4
در آخر سفیدهها را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی از یک سمت هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله 5
قالب را از قبل چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی داخل آن بیاندازید یا کف و دیوارههای قالب را روغن جدا کننده بمالید، سپس مواد کیک را به آرامی داخل قالب بریزید و درصورت تمایل کنجد بپاشید.
پیشنهاد ما استفاده از روغن جداکننده است تا کنجدها به خوبی به همه جای کیک بچسبد اما میتوانید از دو روش دیگر نیز استفاده کنید.
قالب را به مدت 45 الی 50 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار دهید.
نکتهها
- برای موفقیت در پخت کیک، تنها داشتن دستورهای خوب و دقیق کافی نیست! عوامل بسیاری در این فرآیند تاثیر گذارند که ما گزیده ای از نکات لازم و طلایی آن را با شما درمیان می گذاریم.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها