شیرپلو تبریزی
این دستور را درست کردی؟
دسر شَعریه با شیر
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دسر شَعریه با شیر
برای 2 نفرشعریه (پاکستانی- بستهای)
1 عدد متوسط
نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری
هل (پودر)
1 قاشق چایخوری
آب (سرد)
یکسوم پیمانه
شیر عسل غلیظ شده
1 عدد متوسط
خامه (صبحانه)
2 قاشق غذاخوری
زعفران (دمکرده و غلیظ)
2 قاشق غذاخوری
گلاب
2 قاشق غذاخوری
شیرگاو
3 پیمانه
کره
50 گرم
طرز تهیه دسر شَعریه با شیر
مرحله 1
ابتدا شعریه را داخل بسته خود یا در کاسهای بهخوبی خرد کنید، سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید و با کره روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از اینکه شعریه طلایی رنگ شد، شیر را اضافه کنید و اجازه دهید قابلمه روی حرارت ملایم بماند تا شیر جذب شعریه شود.
مرحله 2
درهمین فاصله نشاسته را در مقدار کمی آب سرد بهخوبی حل کرده، به مخلوط شعریه و شیر اضافه کنید و مدام همبزنید تا گلوله نشود. زمانیکه مواد به غلظت دلخواه رسید، گلاب، هل و زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله 3
درانتها شیرعسل و خامه را اضافه و خوب مخلوط کنید.
مرحله 4
دسر شما آماده است. آن را از روی شعله بردارید، در ظرف مدنظرتان بریزید؛ برای تزیین آن از انواع مغزیجات استفاده، سپس نوش جان کنید.
نکتهها
- میزان مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها