این دستور را درست کردی؟
آش ترش یزد
مواد اولیه آش ترش یزد
برای 2 نفرمواد اولیه آش ترش یزد
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
50 گرم
50 گرم
1 عدد متوسط
طرز تهیه آش ترش یزد
آماده سازی
مرحله 1
- عدس، لپه و برنج را پاک کنید و بشویید.
- پیاز و چغندر را بشویید و پوست بگیرید، سپس پیاز را نگینی و چقندر را خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
چغندر را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
برنج، لپه و عدس را با هم در ظرفی دیگر بار بگذارید تا کامل بپزند و لعاب بیندازند.
- البته میتوانید آنها را در ظروفی جداگانه بپزید و بعد با هم مخلوط کنید.
مرحله 3
پس از پخت برنج، لپه و عدس، آبغوره (یا تمر هندی یا آب انار) را بههمراه چغندر پخته به آنها اضافه کنید.
مرحله 4
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد زردچوبه بزنید. در ادامه نعناخشک و پیاز کوهی را هم به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس این مواد را داخل آش بریزید.
مرحله 5
در آخر نمک، فلفل و در صورت نیاز آب اضافه کنید و اجازه دهید آش بجوشد و جا بیفتد.
- پس از جا افتادن آش، نمک آن را اندازه کرده و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
- اگر برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، میتوانید از برنج معمولی استفاده کنید. فقط 3 ساعت قبل از پخت آش، آن را بخیسانید تا در زمان استفاده دانهها به راحتی خرد شوند.
- بهتر است در زمان پخت عدس، درِ قابلمه را نبندید تا پوسته آن جدا نشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها