![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sour-chicken/sour_chicken_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sour-chicken/sour_chicken_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه مرغ ترش مازندران
30 گرم
200 گرم
100 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
100 گرم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه مرغ را اضافه کنید و در پیاز تفت دهید تا رنگش برگردد.
مرحله 2
گردو را بههمراه تخم گشنیز، پونه، رب انار، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید؛ سپس آنها را خوب تفت دهید.
مرحله 3
حالا جعفری تازه را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس مقدار مناسبی آب در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم خوب جا بیفتد و بهروغن بنشیند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟