مرغ ترش مازندران
مرغ ترش مازندرانمرغ ترش مازندران
مرغ ترش مازندران

مرغ ترش مازندران

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
مازندران

این دستور را درست کردی؟

مرغ ترش مازندران

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

اصولاً مازندرانی‌ها رفت‌وآمدها و دید و بازدیدهای خانوادگی و دوستانه‌شون قطع نمی‌شه. سفره‌شون برپاست! یکی از خورش‌های محبوب این استان شمالی، مرغ تُرشه. رب انار، طعم ترش و ملسی به این غذا می‌ده. سفره‌تون برپا!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه مرغ ترش مازندران

گردو (نیم‌کوب یا آسیاب شده)

30 گرم

گوشت سینه مرغ

200 گرم

رب انار

100 گرم

پونه کوهی یا پونه (خشک و پودر شده)

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

100 گرم

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. پیاز، مرغ و جعفری را خوب بشویید؛
  2. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
  3. جعفری را ساطوری و مرغ را هم مکعبی خرد کنید.


مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه مرغ را اضافه کنید و در پیاز تفت دهید تا رنگش برگردد.

مرحله 2

گردو را به‌همراه تخم گشنیز، پونه، رب انار، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید؛ سپس آن‌ها را خوب تفت دهید.

  • بنابر ذائقه خودتان می‌توانید میزان رب انار را کم یا زیاد کنید.
مرحله 3

حالا جعفری تازه را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس مقدار مناسبی آب در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم خوب جا بیفتد و به‌روغن بنشیند.

  • در حین پخت به غذا سر بزنید و اگر آبش کم شده و مرغ نپخته بود، مجدد مقداری آب بیفزایید.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها