زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا سوئدی

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

جعفری (تازه و خردشده برای تزیین)

2 قاشق غذاخوری

روغن‌مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

برای سس

کره

50 گرم

خامه صبحانه

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

آب

1 پیمانه

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

برای قلقلی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن‌مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت‌ چرخ‌کرده

200 گرم

آرد نخودچی (یا آرد گندم یا آرد سوخاری)

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا سوئدی

مرحله 1

پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید، برای آبگیری پیاز می‌توانید از یک پارچه تمیز استفاده کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل و آرد نخودچی یا آرد گندم مخلوط کنید و به مدت 5 الی 6 دقیقه ورز دهید. از مواد جدا کرده و به صورت قلقلی شکل دهید، بعد آن ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله 2

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. (استفاده از هر مدل پاستا کاملا آزاد است، اما اگر بخواهید از مدل آشیانه ای استفاده کنید باید آن را در فویل آلمینیومی بپیچید و بعد در آب جوش بیندازید.)

مرحله 3

در یک ماهیتابه مقداری روغن یا کره گرم کنید. گوشت را که در یخچال مانده و مزه گرفته بردارید، در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه دیگر دوباره کره بریزید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. به آرامی آب مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید و به غلظت برسد، در آخر خامه را اضافه کنید. (دقت کنید که حرارت خیلی ملایم باشد تا خامه نجوشد.)

مرحله 4

کوفته ریزه ها را در سس بریزید و کمی هم بزنید، بعد درب ظرف را بگذارید تا روی حرارت ملایم حدود 2 تا 3 دقیقه بپزند، در نهایت حرارت را خاموش کنید. حالا پاستای پخته را در ظرف سرو بکشید، سس را روی آن بریزد و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

نکته‌ها

  • در صورت تمایل می‌توانید به جای آرد نخودچی از آرد گندم استفاده کنید.
  • اگر آب مرغ در دسترس ندارید به ازای هر یک ونیم پیمانه آب مرغ بهتر است 1 عدد قرص عصاره مرغ را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و در سس بریزید. (البته این میزان برای 2 نفر است.)

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها