slider image
slider image
پاستا سوئدی
پاستا سوئدیپاستا سوئدی
پاستا سوئدی
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا سوئدی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا سوئدی

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

جعفری (تازه و خردشده برای تزیین)

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

برای سس

کره

50 گرم

خامه

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

آب

1 پیمانه

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

برای قلقلی

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

آرد نخودچی (یا آرد گندم یا آرد سوخاری)

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا سوئدی

مرحله 1

پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید، برای آبگیری پیاز می‌توانید از یک پارچه تمیز استفاده کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل و آرد نخودچی یا آرد گندم مخلوط کنید و به مدت 5 الی 6 دقیقه ورز دهید. از مواد جدا کرده و به صورت قلقلی شکل دهید، بعد آن ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله 2

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. (استفاده از هر مدل پاستا کاملا آزاد است، اما اگر بخواهید از مدل آشیانه ای استفاده کنید باید آن را در  فویل آلمینیومی بپیچید و بعد در آب جوش بیندازید.)

مرحله 3

در یک ماهیتابه مقداری روغن یا کره گرم کنید. گوشت را که در یخچال مانده و مزه گرفته بردارید، در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه دیگر دوباره کره بریزید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. به آرامی آب مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید و به غلظت برسد، در آخر خامه را اضافه کنید. (دقت کنید که حرارت خیلی ملایم باشد تا خامه نجوشد.)

مرحله 4

کوفته ریزه ها را در سس بریزید و کمی هم بزنید، بعد درب ظرف را بگذارید تا روی حرارت ملایم حدود 2 تا 3 دقیقه بپزند، در نهایت حرارت را خاموش کنید. حالا پاستای پخته را در ظرف سرو بکشید، سس را روی آن بریزد و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به جای آرد نخودچی از آرد گندم استفاده کنید.
  2. اگر آب مرغ در دسترس ندارید به ازای هر یک ونیم پیمانه آب مرغ بهتر است  1 عدد قرص عصاره مرغ را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و در سس بریزید. (البته این میزان برای 2 نفر است.)

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها