![پاستا سوئدی](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/swedish-pasta/swedish_pasta_w_hese_tazegi.jpg)
![پاستا سوئدی](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/swedish-pasta/swedish_pasta_c_hese_tazegi.jpg)
زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
پاستا سوئدی
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفربرای پاستا
پاستا
250 گرم
نمک
1 قاشق غذاخوری
جعفری (تازه و خردشده برای تزیین)
2 قاشق غذاخوری
روغنمایع
2 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
برای سس
کره
50 گرم
خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری
آرد سفید
1 قاشق غذاخوری
آب
1 پیمانه
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
برای قلقلی
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
4 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده
200 گرم
آرد نخودچی (یا آرد گندم یا آرد سوخاری)
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا سوئدی
مرحله 1
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید، برای آبگیری پیاز میتوانید از یک پارچه تمیز استفاده کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل و آرد نخودچی یا آرد گندم مخلوط کنید و به مدت 5 الی 6 دقیقه ورز دهید. از مواد جدا کرده و به صورت قلقلی شکل دهید، بعد آن ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 2
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری میکند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. (استفاده از هر مدل پاستا کاملا آزاد است، اما اگر بخواهید از مدل آشیانه ای استفاده کنید باید آن را در فویل آلمینیومی بپیچید و بعد در آب جوش بیندازید.)
مرحله 3
در یک ماهیتابه مقداری روغن یا کره گرم کنید. گوشت را که در یخچال مانده و مزه گرفته بردارید، در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه دیگر دوباره کره بریزید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. به آرامی آب مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید و به غلظت برسد، در آخر خامه را اضافه کنید. (دقت کنید که حرارت خیلی ملایم باشد تا خامه نجوشد.)
مرحله 4
کوفته ریزه ها را در سس بریزید و کمی هم بزنید، بعد درب ظرف را بگذارید تا روی حرارت ملایم حدود 2 تا 3 دقیقه بپزند، در نهایت حرارت را خاموش کنید. حالا پاستای پخته را در ظرف سرو بکشید، سس را روی آن بریزد و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید به جای آرد نخودچی از آرد گندم استفاده کنید.
- اگر آب مرغ در دسترس ندارید به ازای هر یک ونیم پیمانه آب مرغ بهتر است 1 عدد قرص عصاره مرغ را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و در سس بریزید. (البته این میزان برای 2 نفر است.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها