slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


چای دو رنگ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چای دو رنگ

برای 2 نفر

مواد اولیه چای دو رنگ

آب (جوش)

2 پیمانه

شکر

4 قاشق مرباخوری

چای سیاه

2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه چای دو رنگ

مرحله 1

در کتری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

چای سیاه را به همراه آبجوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3

در استکان یا فنجان مورد نظر تا نیمه آبجوش بریزید. شکر را در آب جوش حل کنید، بعد چای را با یک قاشق کوچک، آرام آرام در فنجان بریزید. (هرگز چای را با قوری در فنجان نریزید چون با آبجوش ترکیب می‌شود.)

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید(اگر از قوری صافی دار استفاده نکردید، حتما قبل از استفاده آن را صاف کنید.).
  2. در صورتی که برای سرو، فنجان یا لیوان بزرگتری استفاده می‌کنید میزان شکر باید بیشتر شود تا در چای حل نشود.
  3. برای بهتر شدن عطر، رنگ و طعم چای، توصیه می‌شود قبل از ریختن چای خشک در قوری، آن را در صافی بریزید و با مقداری آب سرد بشویید.
  4. برای معطر شدن چای می‌توانید آن را با گل یاس، گل محمدی، بهار نارنج، نعناع، هل، لیموی خشک یا چند پر زعفران دم کنید.

اگر این کار را انجام دهیم با هم چای و آب جوش ترکیب می شود

نازنین فاطمه اورتگلی فراهانی ۲۴ آبان ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها