پودینگ برنج
این دستور را درست کردی؟
شربت وانیل و بابونه
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شربت وانیل و بابونه
برای 2 نفربرای شربت وانیل و بابونه
بابونه (خشک یا تازه)
نصف پیمانه
آب
3 پیمانه
وانیل
1 قاشق چایخوری
شکر
1 پیمانه
برای شربت گاوزبان و بادرنجبویه
آب (خنک)
به میزان لازم
یخ (قطعه)
8 عدد متوسط
طرز تهیه شربت وانیل و بابونه
مرحله1
بابونه، وانیل، شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. اجازه دهید بابونه خوب رنگ بدهد و شکر در آب حل شود.
مرحله2
وقتی شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای سرو، مقداری از شربت غلیظ شده را به همراه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کنید.
نکتهها
نکات
- میزان شکر بهصورت استاندارد تعریف شدهاست؛ البته شما میتوانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان میریزید و با آب رقیق میکنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرینتری خواهید داشت.
- اگر تصمیم دارید باقیمانده شربت را برای طولانی مدت در یخچال نگهدارید، اواخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقهای بههمراه باقی مواد بجوشد تا در طول مدت نگهداری در یخچال شکرک نزند. میزان آبلیمو برای مقادیر ذکرشده بهازای 2 نفر، 1 قاشق چایخوری است.
- درصورتی که میخواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربستهای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آبجوش آن را رقیق کنید. آبجوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها