slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
بلژیک-فرانسه

این دستور را درست کردی؟


وافل

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه وافل

برای 2 نفر

تخم مرغ

2 عدد متوسط

شیرگاو

1 پیمانه

نمک

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 پیمانه

روغن مایع

نصف پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه وافل

مرحله 1

تخم مرغ، شکر و وانیل را در کاسه بریزید و آن قدر با همزن هم بزنید تا کرم رنگ، حجیم و کشدار شود.

مرحله 2

حالا روغن و شیر را اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید بعد آرد، بیکینگ پودر و نمک    را روی مواد الک کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.  برای راحتی کار مواد را داخل یک پارچ کوچک بریزید تا برای ریختن آن در دستگاه مشکلی نداشته باشید.

مرحله 3

قالب وافل ساندویچ ساز را چرب و گرم کنید، از مایع وافل  کف آن بریزید تا بسته شود، بعد وافل ها را با میوه و شکلات یا هر چیزی که دوست داشتید تزیین کرده و میل کنید.

نکته‌ها

نکات


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها