انار، همیشه یکی از محبوبترین میوهها بوده است؛ در حالی که چالش اصلی در این است که چگونه میتوان بدون بههمریختن و خرابکردن، دانههای آن را جدا کرد. در این راهنما، ما به شما نشان میدهیم که چگونه بهآسانی و بدون خرابکاری، انار خود را دانه کنید.
1. جداکردن تاج انار
2. ایجاد شکافها
3. بازکردن انار
4. روشهای دانهکردن
روش اول: انار را وارونه در کاسه قرار دهید و با قاشق به پوست آن ضربه بزنید تا دانهها در کاسه بریزند.
روش دوم: کاسه را با آب پر کنید و تکههای انار را در آن قرار دهید. دانهها در تهِ کاسه قرار میگیرند و پوستها به سطح آب میآیند.
روش سوم: لباس قدیمی بپوشید یا پیشبند ببندید و دستکش بپوشید. تکههای انار را از هم جدا کنید و پوشش نرم و نازک را بردارید.
با رعایت این مراحل ساده، دیگر نگرانِ ریختنِ آب انار یا خرابشدن دستها و لباسهایتان نباشید. اکنون میتوانید از طعم دلپذیر دانههای انار بدون هیچ دردسری لذت ببرید!
دیدگاهها
(0)