انتخاب‌هایی سبز: کاوشی در سبک‌های مختلف گیاهخواری

انتخاب‌هایی سبز: کاوشی در سبک‌های مختلف گیاهخواری

زمان مطالعه 1 دقیقه

گیاهخواری، دنیایی فراتر از صرفِ خوردنِ سبزیجات و حذف کامل گوشت است. دارای تنوع وسیعی از روش‌ها و سبک‌های زندگی است. در اینجا، به بررسی رایج‌ترین انواع گیاهخواری می‌پردازیم:

گیاهخواران لبنیات و تخم‌مرغ‌خوار (LACTO-OVO): این گروه از گیاهخواران با کشتن حیوانات مخالف هستند؛ در حالی که مصرف فرآورده‌های حیوانی مانند تخم‌مرغ و لبنیات را مشکلی نمی‌دانند.

گیاهخواران لبنیات‌خوار (LACTO): این دسته به مصرف محصولات لبنی می‌پردازند، اما از خوردن تخم‌مرغ خودداری می‌کنند.

گیاهخواران تخم‌مرغ‌خوار (OVO): این گروه فقط تخم‌مرغ را به غذای گیاهیِ خود اضافه می‌کنند و معمولاً مصرف عسل و ژلاتین برای آن‌ها مانعی ندارد.

خام‌گیا‌هخواران: این گروه از گیاهخواران، غذاهای گیاهیِ خام و فرآوری‌نشده را ترجیح می‌دهند و آن‌ها را یا به‌صورت نپخته یا فقط با حرارت کم‌تر از 48 درجۀ سانتی‌گراد مصرف می‌کنند.

Pescatarian: این نوع گیاهخواری، راحت‌ترین مدل محسوب می‌شود. شامل مصرف مرغ، ماهی، لبنیات و تخم‌مرغ است و تنها از خوردن گوشت قرمز خودداری می‌کند.

وِگن یا گیاهخوار مطلق: سخت‌گیرانه‌ترین نوع گیاهخواری که هرگونه محصول حیوانی، اعم از عسل، پاستیل، سس‌ها و حتی امگا3 را از رژیم غذایی خود حذف می‌کنند. 

هر یک از این سبک‌ها نشان‌دهنده تعهد و انتخاب شخصی در راستای حفظ سلامتی و احترام به حقوق حیوانات است.


منابع:

وب سایت منبع

دیدگاه‌ها

(2)

فروزان بهرام

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

فروزان بهرام

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳