بدون کثیف‌کاری انار بخورید! راهنمای گام‌به‌گام برای دانه‌کردن انار

بدون کثیف‌کاری انار بخورید! راهنمای گام‌به‌گام برای دانه‌کردن انار

زمان مطالعه 2 دقیقه

تاریخ انتشار:

انار، همیشه یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها بوده است؛ در حالی که چالش اصلی در این است که چگونه می‌توان بدون به‌هم‌ریختن و خراب‌کردن، دانه‌های آن را جدا کرد. در این راهنما، ما به شما نشان می‌دهیم که چگونه به‌آسانی و بدون خرابکاری، انار خود را دانه کنید.

وسایل مورد نیاز

  1. چاقوی کوچک و تیز؛
  2. کاسۀ بزرگ؛
  3. قاشق غذاخوری؛
  4. دستکش پلاستیکی (اختیاری)؛
  5. پیش‌بند یا لباس کهنه (اختیاری)؛

گام‌به‌گامِ دانه‌کردن انار

1. جداکردن تاج انار

  • ابتدا تاج انار را جدا کنید.
  • در مرکز آن دایره سفیدی را خواهید دید که باید با نوک چاقو، دور آن را ببُرید و قسمت سفید را خارج کنید.

2. ایجاد شکاف‌ها

  • به نمای بیرونیِ انار نگاه کنید و برجستگی‌های آن را پیدا کنید.
  • روی پوست انار، در امتداد برجستگی‌ها، چهار تا شش شکاف ایجاد کنید.

3. بازکردن انار

  • کاسه‌ای خالی، زیرِ دست‌های خود قرار دهید.
  • انگشتان خود را در مرکز انار قرار داده و به طرفین بکشید تا انار باز شود.

4. روش‌های دانه‌کردن

روش اول: انار را وارونه در کاسه قرار دهید و با قاشق به پوست آن ضربه بزنید تا دانه‌ها در کاسه بریزند.

روش دوم: کاسه را با آب پر کنید و تکه‌های انار را در آن قرار دهید. دانه‌ها در تهِ کاسه قرار می‌گیرند و پوست‌ها به سطح آب می‌آیند.

روش سوم: لباس قدیمی بپوشید یا پیش‌بند ببندید و دستکش بپوشید. تکه‌های انار را از هم جدا کنید و پوشش نرم و نازک را بردارید.

با رعایت این مراحل ساده، دیگر نگرانِ ریختنِ آب انار یا خراب‌شدن دست‌ها و لباس‌های‌تان نباشید. اکنون می‌توانید از طعم دلپذیر دانه‌های انار بدون هیچ دردسری لذت ببرید!

منابع:

وب سایت منبع

دیدگاه‌ها

(0)