آموزش تهیه آلبالو خشکه خانگی

آموزش تهیه آلبالو خشکه خانگی

زمان مطالعه 2 دقیقه

طرز تهیه آلبالو خشکه یکی از خوراکی‌های محبوب ما ایرانی‌ها در ادامه برای شما آورده شده است. تهیه آلبالو خشکه با فرارسیدن فصل تابستان و آمدن این میوه به بازار، در خانه‌ها رونق می‌گیرد، برای همین در این مطلب از وب‌سایت حس‌تازگی می‌خواهیم به شما آموزش تهیه آلبالو خشکه را بدهیم.

طرز تهیه آلبالو خشکه در خانه

تهیه آلبالو خشکه در خانه نه‌تنها فعالیتی لذت‌بخش است، بلکه شما را قادر می‌سازد تا محصولی با کیفیت بالا و بدون مواد افزودنی تهیه کنید. در ادامه مراحل تهیه آلبالو خشکه را به شما می‌گوییم.

مرحله 1

آلبالوها را خوب بشویید و برگ و دم آن‌ها را جدا کنید.

مرحله 2

در قابلمه‌ای آب بریزید و روی اجاق‌گاز بگذارید تا به‌جوش آید. یک تا 2 قاشق غذاخوری نمک هم در قابلمه بریزید.

مرحله 3

آلبالوها را در یک آبکش فلزی بریزید. وقتی آبِ داخل قابلمه جوش آمد، آلبالوها را با آبکش داخل آبجوش ببرید و بعد از 10 ثانیه خارج کنید. دقت کنید که پوست آلبالوها نباید بترکد. وقتی آلبالوها کمی خنک شدند، دوباره آن‌ها را داخل آبجوش ببرید و ده ثانیه دیگر نگه دارید، بعد خارج کنید.

مرحله 4

آلبالوها را در سینی بریزید و زیر نور آفتاب بگذارید. دقت کنید که آلبالوها روی هم قرار نگیرند. رویشان کمی نمک بپاشید و بگذارید زیر آفتاب خشک شوند. هر چند ساعت آلبالوها را کمی زیر و رو کنید و مقداری نمک رویشان بپاشید. دقت کنید که آلبالوها نباید کامل خشک شوند، بلکه باید بافتی گوشتی داشته باشند.

 

تهیه آلبالو خشکه در خانه فعالیتی ساده و لذت‌بخش است که با آمدن فصل تابستان و دسترسی به آلبالوهای تازه، رونق می‌گیرد. این فرایند شامل شستن و آماده‌سازی آلبالوها، جوشاندن سریع آن‌ها در آب‌نمک و سپس خشک‌کردن آن‌ها زیر نور آفتاب است. با رعایت مراحل ساده‌ای که در این مطلب ذکر شد، می‌توانید آلبالو خشکه‌ای با طعم بی‌نظیر و بافتی گوشتی تهیه کنید که بدون مواد افزودنی، سالم و خوشمزه خواهد بود.

دیدگاه‌ها

(0)